Play Park - Polus Center

Copii Locuri de joaca

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Un spaţiu de joacă ultramodern a fost inaugurat în 1 februarie în incinta Polus Center Cluj. Denumit „Play Park”, acesta funcţionează în zona de food court a centrului comercial. Părinţii care vizitează centrul îşi pot lăsa copiii să se joace în acest spaţiu, sub supravegherea atentă a unui personal de specialitate, pus la dispoziţie de firma Boom Party.

Spaţiul de joacă a fost fabricat de compania canadiană Klondike, unul dintre cei mai prestigioşi producători de profil. Play Park are 72 (6 x12) de metri pătraţi, iar figurinele şi toate celelalte accesorii sunt realizate din materiale moi, de maximă siguranţă, care îndeplinesc cele mai pretenţioase standarde internaţionale în domeniu.

„Ne dorim ca persoanele care trec pragul Polus să se poată bucura fără griji de ceea ce înseamnă shopping-ul de calitate. De aceea am şi creat acest spaţiu pentru cei mai mici dintre clienţii noştri, astfel încât ei să se poata juca în voie, iar părinţii lor să ştie că, permanent, copiii lor se află sub o atentă supraveghere”, spune Mihai Nistor, directorul centrului comercial.

Spatiul este adresat copiilor cu o înălţime de până la 1,10 metri. Preţul utilizării terenului de joacă este de 5 lei/oră, sumele obţinute din această taxă fiind destinate plăţii supraveghetorilor şi organizării de evenimente destinate copiilor.

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.


Distribuie