PPT - Preturi Pentru Tine

Shopping Magazine de proximitate

Adresa

Strada Garii, 7, Iasi(bl. L16, langa Alpha Bank)

Program

  • L - S09:00 - 18:00
  • Duminica08:00 - 14:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Echipa PPT este formata din persoane tinere cu foarte multa putere de munca si in ciuda mediei de varsta a echipei, de 25 de ani, gandirea, rapiditatea de dezvoltarea, imaginatia echipei PPT denota foarte multa intelepciune. 
         Scopul echipei noastre este regasit in numele firmei ,,Preturi pentru tine” ceea ce inseamna ca noi existam pentru a aduce clientilor nostri in fiecare localitate in care exista PPT cel mai bun pret de pe piata, ,,Imbracaminte si incaltaminte la preturi pentru tine”. Acest scop este in mintea fiecarui membru al echipei incepand cu conducerea PPT, continuand cu departamentele noastre si ajungand la clientii nostri prin echipele de vanzare din fiecare magazin  PPT. Indiferent de nivelul intelectual sau financiar, de pozitia sociala sau de aspiratiile fiecaruia de la viata, toti gandim la fel ,,De ce sa dai pe un produs mai mult decat face!”
        Din 2006 lucram impreuna zi de zi ca un roi de albine in care fiecare stie foarte bine ce are de facut, suntem motivati de clientii nostri care cumparand de la noi in fiecare zi ne trimit un feedback pozitiv care este foarte energizant  si ne da increderea ca ceea ce facem este bine. Orice reclamatie, sugestie pentru noi reprezinta un cadou din partea clientilor deoarece ne ajuta sa imbunatatim ceea ce facem in drumul spre perfectiune. 
        Deviza dupa care firma PPT se ghideaza este ,,Clientul nostru – stapanul nostru”.
        Pana in prezent reteaua de magazine PPT a ajuns la un numar de 65 de locatii aflate in sudul, centrul, nordul si estul tarii si vom continua sa ne extindem pe intreg teritoriul tarii acolo unde sunt oamenii pentru care preturile noastre reprezinta o gura de oxigen in aceste momente de criza. 
        Deschiderea unui magazin PPT intr-un oras trebuie sa aduca sentimente de bucurie, siguranta, incredere clientilor nostri si sentimente de teama, incertitudine, vinovatie concurentei noastre. 
        Suntem foarte increzatori in visul nostru si in fiecare dimineata ne trezim mai motivati pentru indeplinirea acestuia!

Distribuie