Prefectura Judetului Timis

Servicii publice Institutii publice

Adresa

Bd. Revolutiei din 1989 , 17A, Timisoara

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri interior

Descriere loc

Site-ul Institutiei Prefectului judetul Timis isi propune sa fie un instrument de informare la indemana tuturor celor interesati dar, in egala masura, un instrument de lucru pentru reprezentantii administratiei si pentru cetateni. Structura sa deschisa si dinamica ofera posibilitatea unei comunicari interactive prin care dorim sa contribuim la solutionarea unor probleme ale locuitorilor acestui judet. In acelasi timp, punem la dispozitia cetatenilor o solida baza de date referitoare la istoricul Institutiei prefectului, structura si competentele acesteia, serviciile publice descentralizate care activeaza la nivelul judetului si unitatile administrativ-teritoriale din Timis.

Realizarea si actualizarea permanenta a site-ului constituie parte integranta a strategiei de comunicare a Institutiei Prefectului judetul Timis, prin care institutia intentioneaza sa fie cat mai aproape de cetateni si de problemele lor.

Site-ul Institutiei Prefectului judetul Timis ramane o carte deschisa pe care oricine o poate parcurge si poate, in acelasi timp, sa contribuie zilnic la scrierea ei.

 

 

 

Distribuie