Preference Slim & Beauty - Iulius Mall

Frumusete & relaxare Clinici infrumusetare

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Fiecare dintre noi isi doreste un corp de invidiat, sanatos, tonifiat, care sa emane energie. Pentru acest lucru e nevoie de un stil de viata sanatos, de miscare, de intretinere si ingrijire corporala. Totusi programul zilnic, agitatia si stresul cotidian nu ne permite de cele mai multe ori sa ne mentinem la cote inalte.

Pentru asta exista Preference Slim & Beauty Timisoara un centru specializat si dotat cu aparate de cea mai noua tehnologie.     

Preference Slim & Beauty Timisoara este un centru de estetica corporala si faciala nechirurgicala unde va puteti remodela corpul si imbunatati aspectul general, intr-un mod sanatos si placut. La noi se pune accentul pe sanatate, suplete si frumusete. Noi va putem ajuta sa va recapatati increderea in sine.

Preference Slim & Beauty Timisoara vine in intampinarea tuturor celor care doresc si au nevoie de un remediu cu o serie de tratamente.

De la intrarea in salon veti fi intampinati de un personal medical  de inalta calificare, care va poate face o diagnosticare corporala corecta urmata de stabilirea stadiul celulitei, ca apoi sa puteti  fi consiliat si puteti stabili impreuna un tratament in functie de timpul si de dorintele dvs.

Distribuie