Restaurant Casanova

Food Restaurante

Adresa

Ciurchi, Tatarasi, Iasi(fostul bar "Catalin")

Program

  • L - D11:00 - 24:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Locuri interior
  • Mancare gatita
  • Muzica Live
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Restaurantul Casanova a fost conceput ca o oaza de eleganta, confort si meticulozitate. Meniul imbina stilul traditional cu cel contemporan, fiind alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente. Bucatarul sef s-a straduit sa creeze o bucatarie romaneasca autentica, adaptata la stilul si cerintele europene. Deosebit de rafinatele optiuni ale felurilor de baza, delicioasele tentatii ale deserturilor si cadrul prietenos, precum si servirea de inalta clasa, asigura o experienta memorabila, de neuitat. O autentica dispunere a artei, luminilor si culorilor intr-un stil unic si inconfundabil, creeaza o seara de exceptie, ce va antreneaza simturile, in timp ce savurati o exceptionala selectie a celor mai fine vinuri si cockteiluri.

Pentru nunta perfecta apeleaza la profesionisti.

Stim ce mult inseamna pentru dumneavoastra momentul magic al casatoriei. Si mai stim ca atunci totul trebuie sa fie un vis perfect. Asa ca va lasam sa visati… iar noi ne vom ocupa de perfectiune pana in cele mai mici detalii.

Petrecerea de botez – Primul mare eveniment…

Restaurantul nostru va invita sa-l sarbatoriti asa cum se cuvine si a pregatit meniuri si decoratiuni personalizate pentru fiecare bebelus in parte.

Aniversari. Petreceri de neuitat!

Sampania sa curga in rauri, muzica de calitate si prietenii pe aproape! Ce mai puteti dori in aceasta seara? Pentru orice petrecere noi suntem alaturi de Dvs. cu oferte atractive si multe surprize !

Oferte… pentru evenimente cu stil.

Oricare ar fi motivul pentru care doriti sa sarbatoriti, nunta, botez, aniversare sau pur si simplu aveti chef sa iesiti din cotidian… noi va asteptam cu drag.

Un decor original al restaurantului va impresiona invitati si va lasa o amintire placuta despre nunta dumneavoastra. In acest scop restaurant CASANOVA va propune oferte speciale.

Natura este o excelenta sursa de inspiratie pentru ca ea ne ofera cele mai spectaculoase decoruri, iar ofertele propuse de noi sunt un spectacol in sine.

Distribuie