Restaurant La Mario

Food Restaurante

Adresa

Fagului, Copou, Iasi

Program

  • L - D11:00 - 24:00

Contact

  • Telefon mobil0743136447

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Cina
  • Laborator propriu
  • Locuri interior
  • Locuri pe terasa
  • Mancare gatita

Descriere loc

Povestea a inceput in 2003. M-am nascut in Iasi, in inima Copoului, pe strada Fagului nr. 19 inconjurat de o padurice de fagi, stejari si brazi falnici si de miresmele florilor Gradinii Botanice. Am fost gandit si construit pentru voi, clientii mei, ca sa va ofer diversitate si noutate, ca sa va adun intre peretii mei toata bucuria dvs.: festivitati, nunti, botezuri sau aniversari, de toate am gazduit de-a lungul celor 7 ani de existenta. Si mai e ceva: va spun sincer ca de aici de la mine se vede dulcele targ al Iesilor, in toata complexitatea frumusetii lui: ziua privelistea ofera oaspetilor mei un iz de Moldova de odinioara, cu cei doi strajeri monahi, manastirile Cetatuia si Galata, iar seara, uriasa intindere de luminite se aseamana cu o metropola americana. Daca nu ma credeti, veniti sa vedeti si voi!
Ca sa aveti incredere in mine, va spun toata povestea mea:
Inca de la inceputurile mele, am fost un restaurant care se respecta atat pe sine cat si pe clientii sai. Am adunat asa multi prieteni care ma viziteaza inca si acum. Aveam pe atunci specific italienesc, dar stiti ceva? Mi-am dat seama pe parcurs ca fiind nascut si crescut in vechea dar moderna capitala, a Moldovei, trebuie sa am in meniu si mancare traditionala, ca la mama acasa.
Incetul cu incetul, m-am mai diversificat ce-i drept, doar din dorinta de a va oferi dumneavoastra o gama variata de optiuni in alegerea mancarii .E pacat, cand exista atat de multa savoare in lume dar si in tara (cimbru, busuioc, etc), sa ma limitez si sa nu o aduc pe toata in platourile mele pentru gustul fin al dumneavoastra. Asa a trecut timpul si a adus cu el schimbari de tot felul, economice, politice sau sociale, dar mai ales schimbari de mentalitate.
M-am speriat la inceput si am crezut ca nu voi putea tine piept!
Si intr-o zi, din iunie 2011, noii investitori au batut la usa mea, sa vada daca ma pot schimba. Oameni inimosi, eu le spun doamna Gabi si domnul Vasile. Sa ma scoata din amorteala si sa-mi dea o noua valoare pentru a tine pasul cu diversitatea si pretentiile lumii moderne. Ei au venit cu perspective occidentale si nationale si au crezut in mine, au stiut ca pot mai mult. Si uite asa, incet, incet, cu pasi siguri, m-am reinventat, m-am renascut, redecorat si extins cu noi terase si acum pot spune linistit ca am crescut mare cu o imagine noua!
S-au nascut terase in amfiteatru cu 32 de mese si 129 de locuri, cu o priveliste superba, cu intimitate in restaurantul din interior, cu verdeata si flori din belsug, si nu in ultimul rand cu preturi accesibile pentru buzunarul si pretentiile celor care ne trec pragul.
Si mai am ceva: am un colectiv tanar, modelat dupa impletirea experientei noilor patroni cu exuberanta si bunul simt caracteristic varstei, care ma ingrijeste cu multa atentie si bucurie si va spun ca de acelasi serviciu de calitate veti beneficia si dumneavoastra. Tot nu ma credeti? Veniti sa vedeti, sa va convingeti singuri! Eu am portile deschise de dimineata de la 11 pana la 12 seara, sau dupa caz, pana la ultimul meu musafir.
Va astept cu mare drag pe voi, clientii mei!

Distribuie