Restaurant La Strada

Food Restaurante

Adresa

Bucium, Bucium, Iasi(vis-a-vis post control)

Contact

  • Telefon fix0232213653
  • Telefon mobil0745542542
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.pensiunealastrada.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Locuri interior
  • Locuri pe terasa
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

„La Strada”, pensiunea trăirilor memorabile

Amplasată pe colina Bucium, cu cele mai frumoase privelişti din împrejurimile oraşului Iaşi, Pensiunea „La Strada” reprezintă locul ideal unde vă puteţi petrece timpul liber sau activităţile în interes de serviciu într-un cadru primitor, relaxant şi elegant.

Restaurantul vă stă la dispoziţie dacă doriţi să experimentaţi savoarea unei mese de neuitat, iar cele trei săli a câte 20, 50, respectiv 100 de persoane, sunt perfecte pentru organizarea evenimentelor memorabile. Având o capacitate maximă de cazare de 22 de persoane şi servicii ireproşabile, Pensiunea „La Strada” este, fără îndoială, o declaraţie pentru calitate la cel mai înalt nivel.

În plus, locaţia favorabilă presupune acces imediat la principalele artere ale Iaşului, reprezentând în acelaşi timp un refugiu pentru cei care doresc să se destindă înconjuraţi de natură. Aerul curat, liniştea şi armonia vor contribui la savurarea priveliştii impresionante a oraşului „celor şapte coline” pe timp de zi şi, mai ales, pe timp de noapte.

Savoarea unei mese de neuitat

Pentru a desăvârşi o experienţă cu adevărat memorabilă, trăirilor plăcute pe care Pensiunea „La Strada" vi le poate oferi pe parcursul şederii dumneavoastră li se adaugă cea culinară. Restaurantul propriu, amplasat la parter, vă stă la dispoziţie de fiecare dată când papilele dumneavoastră gustative doresc să retrăiască explozia de arome ale celor mai bune feluri de mâncare.

Gurmanzii vor aprecia, cu siguranţă, meniul divers în bucate alese, atent preparate de către personalul profesionist după reţete specific româneşti sau aparţinând bucătăriei internaţionale. Clienţii cu gusturi preţioase se vor lăsa plăcut surprinşi de atmosfera de intimitate şi destindere pe care decorul elegant, dar primitor, îl creează, dar şi de calitatea serviciilor.

Alături de acestea, atenţia pentru detaliu va reprezenta, încă odată, o declaraţie a dedicării noastre faţă de nevoile dumneavoastră şi a ambiţiei de a vă transforma fiecare masă servită la acest restaurant într-o experienţă senzaţională.

Distribuie