Restaurant Monaco

Food Restaurante

Adresa

Grigore Ureche, 1, Iasi(in spatele Tribunalului, la demisolul teatrului Luceafarul)

Program

  • L - D11:00 - Ultimul client

Contact

  • Telefon fix0232299899
  • Websitehttp://restaurantmonaco.ro/
  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0733088923

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Cina
  • Laborator propriu
  • Locuri interior
  • Mancare gatita
  • Organizeaza evenimente
  • Ring de dans

Descriere loc

Gust, eleganta, calitate - trei cuvinte care ne caracterizeaza! Intr-un nou concept, o noua bucatarie : Restaurantul Monaco va ofera o gama variata de preparate culinare din bucataria autohtona si internationala si o larga varietate de vinuri cu care vom asocia bucatele pregatite special de o echipa de bucatari coordonati cu drag si profesionalism de managerul si bucatarul sef.

Intr-una din cele mai calcate si chiaburesti zone ale orasului Iasi, intr-un hatis de istorie, mai exact pe str.Grigore Ureche nr.1, chiar in spatele Palatului de Justitie, la cativa pasi de Palatul Culturii, de Casa Dosoftei, de cea mai veche biserica din oras - Biserica"Sf. Nicolae Domnesc", ctitorie a binecunoscutului voievod Stefan cel Mare si de Biserica Trei Ierarhi, acolo unde a fost instalat, in jurul anului 1638, de catre Vasile Lupu, primul orologiu din tarile Romane, acolo se afla MONACO, unul dintre cele mai frumoase restaurante din oras. Cu multa pasiune şi vointa, s-au pus bazele unui restaurant care isi stabileşte drept scop afirmarea bunului gust, a tradiţiei şi a experimentarii culinare.

Din pasiune pentru lucruri de pret, pentru incredere, pentru impresii, din prietenie, din dorinta de a ne cunoaste, va invitam la Monaco!

Intim, distins si totusi somptuos, Restaurant Monaco mentine intotdeauna un nivel de prestanta si calitate. Cunoasterea profilului personalizat al fiecarui eveniment creeaza premisele unei organizari de succes. Bucatarul sef este întotdeauna pregatit sa se adapteze oricarui tip de cerinta gastronomica, îmbinind în mod inspirat savoarea preparatelor proaspete cu design-ul cerut de specificul fiecarui eveniment. Avem deja referinte de succes în organizarea oricarui tip de eveniment, de la cele "corporate" cum ar fi conferinte, seminarii, simpozioane, training-uri, team buildinguri, evenimente culturale, pana la cele private : intalniri de afaceri, mese organizate sau evenimente personale (nunti, botezuri, zile de nastere, onomastici), atât în locatia noastra, cu o capacitate de 150 de locuri (si in ring de dans foarte generos), cât şi în afara ei.

Punem la dispozitia clientilor nostri şi servicii de catering (comenzi pentru un număr mai mare de 10 persoane).

Restaurantul Monaco, prin serviciile sale puse la dispozitia clientilor, poate realiza şi o serie de evenimente personale sau corporate. Incepand cu 1 septembrie 2011 va asteptam sa ne pasiti pragul, usile noastre fiind deschise tuturor celor ce obisnuiesc a imbina deliciul cu un strop de eleganta. Pentru programarea unui eveniment pe site, sunteti invitati sa completati formularul de la pagina Rezervari, urmand ca, in cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al Restaurantului Monaco sa va contacteze pentru stabilirea detaliilor ulterioare si respectiv pentru rezervarea salii sau a unui nr de locuri bine stabilit - in conditiile in care acestea sunt disponibile la data aleasa de d-voastra.

Meniurile pentru evenimente au preturi de la 110 lei si sunt pana la 165 lei si cuprind: sampanie la primire, fructe, prajituri, tort, cafea, suc si apa.

Distribuie