Adresa

NAVELOR, 2, Galati(bl. R2 et PARTER)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Ne mandrim pentru faptul ca de-a lungul timpului am colaborat cu parteneri importanti, companii nationale si internationale ce desfasoara activitati comerciale in Romania.  Expertiza noastra profesionala este realizata pe baza formarii profesionale in cadrul si alaturi de firme importante de avocatura, de conlucrarea profesionala cu avocati din cadrul Uniunii Europene.

Este foarte important pentru noi sa construim impreuna cu clientii nostri relatii de lunga durata, bazate pe incredereconfidentialitateintegritate si profesionalism. De asemenea, relatiile ce se stabilesc cu departamentele interne ale firmelor se bazeaza pe relatii de colaborare si un singur scop: indeplinirea obiectivelor Clientului.
Intotdeauna plecam in realizarea lucrarilor noastre pe baza  unei analize preliminare a tuturor situatiilor posibile ce se pot ivi, precum si pe baza constientizarii sanselor si riscurilor ce trebuie sa le cunoasca si sa si le asume clientii nostri. Clientii nostri vor avea reprezentarea anticipata asupra consecintelor asumarii unor angajamente, a sanselor si riscurilor ce si le asuma.

Incercam in permanenta sa intelegem afacerile clientilor nostri, analizand cele doua aspecte ale acestora: latura economica si latura juridica, pentru a ne asigura ca acestia au cele mai bune garantii pentru realizarea afacerilor, precum si ca afacerile sa tina seama de tendintele pietei, ale concurentei si ale oportunitatilor ce exista la un moment dat pe piata.

Distribuie