Scoala Gimnaziala nr.28 "Mihai Eminescu"

Educatie Scoli

Adresa

Rosiori , 31, Galati

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Şcoala „Mihai Eminescu ” funcţionează cu 22 de săli de clasă, trei dintre ele, laboratoare cu aparatură specializată, cu materiale didactice aferente: laboratorul de fizică, de chimie, de biologie şi 5 cabinete: de limba şi literatura română, de limba franceză, de geografie, de informatică şi de psihologie. Ultimul dintre ele, modern, recent amenajat, reprezintă pasul înainte în planul comunicării, deoarece este locul ideal pentru consilierea elevilor şi al părinţilor.

 

Biblioteca şcolii, având 12800 de volume şi un ambient propice întâlnirii cu lectura, funcţionează cu un program permisiv, astfel încât cei mici şi cei mari să aibă acces la cartea dorită.
Bogăţia unei şcoli este dată, nu numai de substratul material, ci şi de cel spiritual, pentru că aici este locul unde se pun întrebări şi se caută răspunsuri. Învăţăceii le descoperă conduşi prin labirintul cunoaşterii de cei care, ei înşişi, au parcurs cumva acelaşi drum.

Biblioteca şcolii, având 12800 de volume şi un ambient propice întâlnirii cu lectura, funcţionează cu un program permisiv, astfel încât cei mici şi cei mari să aibă acces la cartea dorită.Bogăţia unei şcoli este dată, nu numai de substratul material, ci şi de cel spiritual, pentru că aici este locul unde se pun întrebări şi se caută răspunsuri. Învăţăceii le descoperă conduşi prin labirintul cunoaşterii de cei care, ei înşişi, au parcurs cumva acelaşi drum.

 

Distribuie