Adresa

Garabet Ibraileanu, Copou, Iasi(punct de reper Spitalul C.F.R - sau CLINICA GASTROMEDICA etaj 2)

Contact

  • Telefon mobil0746225735
  • Telefon mobil0755327274
  • Websitehttp://www.cursuri-dedans.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Prin cursurile pe care le oferim, Sensation Dance Studio doreste sa puna la dispozitia parintilor cateva instrumente de completare a educatiei artistice a copiilor, de cultivare a inclinatiei catre frumos si de incurajare a calitatilor artistice cu care multi dintre acestia sunt inzestrati.

Dansul este o buna forma de educare, relaxare, modelare fizica si o alternativa la activitatea de intretinere fizica. Recomandam dansul de orice fel pentru toate persoanele indiferent de varsta. Acesta te vitalizeaza, te ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma intr-un mod placut si distractiv. Copii care practica dansul de la varste fragede invata o tinuta si dobandesc o frumusete a picioarelor pe care numai o balerina le poate avea.

Dorinta noastra este de a oferi copiilor dumneavoastra sansa de a petrece timp liber de calitate. Urmand cursurile noastre de balet invata o tinuta perfecta, un mijloc de a se mentine sanatosi si in forma.

Ocuparea timpului liber al copilului tau este o decizie importanta. Prin dans va invata sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea, sa se exprime altfel decat cu ajutorul cuvintelor, sa socializeze cu altti copii cu care sa impartaseasca bucuria de a dansa, in mijlocul carora isi va putea da frau liber propriei personalitati.

Unul din cele mai importante evenimente din viata ta, ziua in care iti doresti sa stralucesti mai mult decat in orce alta zi.
Daca doriti sa calcati in pasi de dans impreuna, in aceiasi directie, in acelasi ritm, intr-o sincronizare perfecta fara a va calca partenerul pe picioare sau fara sa-ti tremure genunchii, te invitam sa te inscrii la cursurile noastre de dans create special pentru tine pentru a sclipi in aceasta zi atat de speciala.
Vom crea impreuna o coregrafie care sa va reprezinte, poate chiar pe melodia voastra preferata, care sa exprime povestea voastra unica de dragoste.

Distribuie