Adresa

Mihail Kogalniceanu, Centrul Civic, Brasov

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Doar cu rezervare
  • Locuri interior

Descriere loc

Sergiana Center este acel loc in care oamenii se intalnesc in momentele care le pot defini destinul. Fie ca este vorba de un pas important in cariera profesionala, sau nasterea unei noi familii, Sergiana Center imprumuta stil si caracter oricarui moment special.

Salonul Violet :

Un spatiu generos cu multiple posibilitati de utilizare. In cateva minute, incinta vasta, de 1050 mp, se poate diviza in doua compartimente aproximativ egale. Fiecare dintre acestea poate functiona independent avand acces separat si spatii auxiliare dedicate. Tronsoanele de pereti mobili asigura o izolare fonica eficienta, pana la nivelul de 80db.

Poate gazdui manifestari diverse, fie ca acestea presupun lucrari in plen cu participare numeroasa, sau impun organizarea de ateliere si lucrari pe grupuri. Dotarea cu o retea de patru videoproiectoare faciliteaza expunerea materialelor intr-o maniera optima pentru public.

Este locul in care petrecerile pot avea orice dimensiuni, de la 150, pana la 600 de persoane.

Salonul Auriu :

Un spatiu versatil, poate gazdui conferinte sau workshop-uri. Structura si dotarile permit organizarea de manifestari si evenimente diverse in variante de lucru in plen sau pe ateliere.

Este locul ideal de amplasare a bufetelor pentru coffee break sau lunch pentru deservirea participantilor la evenimente gazduite de celelalte sectiuni ale complexului.

Aerul cochet il recomanda pentru party-uri de dimensiuni medii, iar prezenta barului e un detaliu deosebit.

Complexul are bucatarie proprie si toate dotarile necesare sustinerii oricarui tip de eveniment, de la coffee break, la cele mai sofisticate banchete sau receptii.

Personalul dedicat sectorului gastronomic este selectat din unitatile horeca ale Sergiana Grup, cel mai important operator brasovean pe piata de alimentatie publica.

In orice configuratie de utilizare a salilor, acestea au acces separat din exterior si acces dedicat catre spatiile auziliare.

Aceste facilitati permit ca, indiferent de gradul de ocupare al complexului, derularea unei manifestari sa nu perturbe desfasurarea altor evenimente.

Distribuie