Adresa

Stefan cel Mare, 13, Iasi

Contact

  • Telefon fix0232226766
  • Websitehttp://www.sigmaimobiliare.ro/
  • Telefon mobil0723250850
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

AGENTIA IMOBILIARA SIGMA a fost infiintata in septembrie 2002 si incepand de atunci, am dorit sa fim un punct de referinta pe piata imobiliara, asa incat investitorii romani si straini sa regaseasca in noi, un important partener de afaceri.
   
     In acelasi timp, ne adresam si clientilor care nu privesc o tranzactie imobiliara neaparat ca pe o afacere, ci ca o necesitate-cei care au nevoie de o locuinta, si de aici motto-ul nostru: "Sigma vinde liniste, confort, mandria de a fi proprietar! ".
    
     Nu ne tratam clientii in mod diferentiat, in functie de valoarea tranzactiei pe care acestia o fac. Aceasi atentie si responsabilitate o acordam si pentru investitori si pentru cei care pasesc timid pentru prima data pe piata imobiliara si isi doresc pur si simplu o locuinta; de aceea nu suntem interesati numai de valoarea comisionului, ci si de cat de multumiti sunt clientii nostri.
   
SERVICII OFERITE
~Consultanta imobiliara
~Asistenta pentru investitii
~Intermedieri in tranzactii imobiliare
~Promovare imobiliara
~Evaluarea proprietatilor
~Rapiditate si siguranta in intocmirea actelor
~Asigurari bunuri imobile
~Lucrari de topografie si cadastru

AGENTIA IMOBILIARA SIGMA a fost infiintata in septembrie 2002 si incepand de atunci, am dorit sa fim un punct de referinta pe piata imobiliara, asa incat investitorii romani si straini sa regaseasca in noi, un important partener de afaceri.     In acelasi timp, ne adresam si clientilor care nu privesc o tranzactie imobiliara neaparat ca pe o afacere, ci ca o necesitate-cei care au nevoie de o locuinta, si de aici motto-ul nostru: "Sigma vinde liniste, confort, mandria de a fi proprietar! ".         

Nu ne tratam clientii in mod diferentiat, in functie de valoarea tranzactiei pe care acestia o fac. Aceasi atentie si responsabilitate o acordam si pentru investitori si pentru cei care pasesc timid pentru prima data pe piata imobiliara si isi doresc pur si simplu o locuinta; de aceea nu suntem interesati numai de valoarea comisionului, ci si de cat de multumiti sunt clientii nostri.   SERVICII OFERITE~Consultanta imobiliara~Asistenta pentru investitii~Intermedieri in tranzactii imobiliare~Promovare imobiliara~Evaluarea proprietatilor~Rapiditate si siguranta in intocmirea actelor~Asigurari bunuri imobile~Lucrari de topografie si cadastru

 

Distribuie