Adresa

Brasov(Pietrele lui Solomon, 500128 Brasov, Romania)

Program

  • Vineri09:00 - 05:00
    00:00 - 05:00
  • Sambata09:00 - 05:00
  • Duminica09:00 - 24:00

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Muzica Live

Descriere loc

Intre cele 2 stanci care gazduiesc patrunderea in “cetatea lui Solomon” vor fi amplasate terase pe toata perioada verii iar in zilele de weekend vor fi amenajate 2 scene, una principala pentru evenimentele mari cu concertele live, jocuri de lumini dj consacrati si una secundara pentru Dj set.

La Comitet si Deans Irish Pub in colaborare cu Ursus Breweries nasc conceptul unui festival de vara care aduce publicului brasovean o serie de evenimente in aer liber pentru toate gusturile si varstele .

Solomon rock’s aliniaza arta sub mai multe forme:

- Arta muzicala prin concerte live, giguri de Dj din toata tara si din afara de la stilul funk pana la house, techno, drum and base,dubstep,reggae etc.

- Arta urbana ,expozitii si demonstratie graffiti;

- Arta culinara, targ de branzeturi si legume la sfarsit de toama creand un festival al recoltei dupamiaza pe care o vom incheia cu un concert de taraf si dansuri traditionale.

- Arta cinematografica, seara de proiectii scurt metraje si animatii, best of reclame dezvoltand idea unui cinematograf in aer liber, de altfel locatia va gazdui petrecerea de deschidere, dar si proiectile cele mai reusite din cadrul festivalului 48 h film festival din jurul lumii;

- Arta spectacolului prin stand up si teatru de vara, un nou concept ce se bucura de succes in momentul de fata in mariile parcuri ale capitalei si in alte orase mari studentesti.

- Arta designului prin targuri hand made cu haine, accesori si ornamente decorative.

Impartirea matematica a festivalului se intinde pe 9 weekenduri fiecare zi din cele 3 zile ale unui sfarsit de saptamana fiind dedicat unui public bine difinit.

Vinerea aduce consumatorul categorisit ca si publicul tanar ce se adapteaza ideii de club in aer liber cu un amplu line-up de dj, jocuri de lumini si proiectii visual.

Sambata urmareste publicul apreciator de muzica live a trupelor roamenesti intentionand sa acoperim de la genul rock si folk pana la jazz si traditional romanesc.

Duminica se adreseaza direct familiilor pornind de la activitati pentru copiii, targuri culinare, targuri hand made, teatru de papusi, concursuri etc.

Distribuie