Adresa

B-dul Carol I, Copou, Iasi(bl. 25, sc. B)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Laboratorul de Olive ( piese anatomice individuale) realizeaza toate tipurile de olive, din diverse materiale FOTOPLAST, BIOPOR, THERMOSOFT DREVE. Termenul de executie a unei piese anatomice este de 2-7 zile, iar pentru urgente se pot executa in 2 ore. Pentru cazuri speciale piese anatomice pot fi executate computerizat cu noua tehnologie de la Widex CAMISHA .

Laboratorul de Service - 2 ani de zile , Widex si Sonorom, garanteaza calitatea protezelor auditive furnizate. Dar , ca orice echipamente electronice sunt sanse sa se defecteze. La Sonorom , stim sigur ca orice aparat auditiv realizat de WIDEX , va fi reparat in cel mai scurt timp si la acelasi nivel de performante ca atunci cind a fost achizitinat.

Accesorii :

La noi gasiti diverse accesorii, care va vor ajuta sa prelungiti durata de viata a protezelor auditive, oferindu-va un confort sporit in utilizare. Sisteme de absorbtie a umezelii, desinfectante pentru piesele anatomice, verificatoare de baterii, etc. Baterii RAYOVAC : 10, 312, 13, 675 si baterii implant cohlear.

Distribuie