The Body Shop - Iulius Mall

Shopping Cosmetice

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Demisol)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.thebodyshop.ro
  • Telefon fix0256247555
  • Telefon fix0356465479

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

The Body Shop International plc este o companie din Marea Britanie ce fabrica si vinde produse cosmetice de inalta calitate pe baza de ingrediente naturale aprovizionate prin intermediul programului unic Community Trade. Anita Roddick, fiica unor imigranti italieni, a pus bazele The Body Shop in 1976 pur si simplu ca un mijloc de existenta pentru ea si cele doua fiice. Primul magazin The Body Shop a fost deschis la Brighton, in Marea Britanie. Acum actioneaza in peste 60 tari cu un numar de peste 2.500 de magazine.

The Body Shop a cautat intotdeauna ingrediente naturale din toate colturile lumii si a oferit produse eficiente care sporesc frumusetea naturala. Ne straduim sa folosim inteligent resursele planetei cautand sa includem in formula lor numai ingrediente si materii prime naturale de pe intreg globul.

O singura achizitie prin programul nostru Community Fair Trade poate sa redea zambetul pe fete aflate la mii de km distranta precum Ghana, Nicaragua, Italia sau Guatemala, sa imbunatateasca siguranta financiara, confortul si sanatatea pentru fermierii, producatorii si micile familii din peste 20 de tari.

The Body Shop considera ca afacerile au puterea de a schimba lumea, acest principiu permitand clientilor nostri din lumea intreaga sa devina activisti, alegand pur si simplu din gamele noastre de produse. Asa cum spunea Dame Anita Roddick: “Activismul nu apare pe etichetele The Body Shop ca si ingredient dar cu siguranta este acolo, precum pergamuta sau uleiul de canepa”.

The Body Shop este prezent pe piata din Romania din octombrie 1999 si detine in prezent 7 magazine: 5 in Bucuresti, 1 in Constanta si 1 in Timisoara.

Distribuie