The Floor Club&Culture

Nightlife Cluburi & Lounge

Adresa

Selari, Centrul Vechi, 3, Bucuresti

Program

  • L - D14:00 - Ultimul client

Contact

  • Websitehttp://www.thefloor.ro
  • Telefon mobil0721600676

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

The Floor Club&Culture, club old style in Centrul Vechi al Bucurestiului. Povestea noastra incepe cam asa… Un loc in inima Bucurestiului, in Curtea Sticlarilor, pe Selari la nr. 9-11, primul etaj.

 

Am vrut sa pastram atmosfera locului ce isi are inceputul tocmai la 1857 si am reusit sa transformam o fosta sala de bal intr-un open space care poate gazdui pana la 200 de persoane.

 

Arcadele grandioase, tavanele si coloanele decorate cu foita de aur iti amintesc de perioada cand Bucurestiul era Micul Paris. Am luat toate aceste elemente, le-am reconditionat si am adaugat un strop de modernism pentru a imbina perfect trecutul, prezentul si viitorul.

 

Club&Culture este sintagma care ne defineste. Incercam sa ne impunem ca un loc care poate servi atat celor mai tari petreceri, dar si ca unul care poate gazdui diferite lansari, expozitii sau conferinte.

 

The Floor devine astfel locul unde pe timpul zilei iti poti savura cafeaua sau poti alege din varietatea de ceaiuri pe care ti-o oferim. Mai tarziu te intorci tot aici pentru ca iti oferim altceva in fiecare seara a saptamanii. Fie ca este vorba de Stand Up Comedy, Karaoke, o intreaga noapte plina cu muzica live sau una in careDj-ul da tonul, aici ai mereu locul tau.

Recenzia orasulm.eu

Distribuie