Adresa

Bulevardul Decebal, Decebal, 2, Bucuresti

Contact

  • Websitehttp://www.timesevents.ro/
  • Telefon fix0213166516
  • Telefon fix0213166518
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Situat "la inaltime" spatiul dedicat afacerilor este creat special pentru un maxim de flexibilitate, avind posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment, de la evenimente sociale de anvergura sau lansari de produse, pana la sedinte exclusiviste.

 

Spatiul dedicat afacerilor dispune de 3 sali de conferinte cu o capacitate cuprinsa intre 10 si 80 locuri si toate echipamentele de care aveti nevoie. De asemenea, restaurantul si clubul Times vin in intampinarea oricarei receptii, cocktail, sau petreceri cu tematica speciala pe care compania dumneavoastra le poate solicita.

 

Avem cadrul ideal pentru organizarea oricarui tip de manifestare de la intalniri informale, pana la evenimente corporate: cocktail-uri lansari de produse, conferinte de presa, simpozioane, prezentari, traininguri, work-shop-uri, interviuri, sedinte foto, expozitii culturale, emisiuni T.V.

 

Pentru evenimentele dumnevoastra corporate, va punem la dispozitie 3 sali de conferinta cu lumina naturala, aer conditionat si toate echipamentele de care aveti nevoie: flipchart, ecran, retroproiector, proiector multimedia, sonorizare, video, laptop si instalatie de traducere simultana.

Distribuie