Tobago Collection - Moldova Mall

Shopping Imbracaminte

Adresa

Strada Palat, Centrul Civic, Iasi(Etajul 1, in incinta cladirii complexului comercial Moldova Mall)

Program

  • L - V10:00 - 21:00
  • S - D10:00 - 20:00

Contact

  • Websitehttp://www.moldovamall.ro/stores/view/70
  • Telefon mobil0745167317

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Daca esti de acord ca imaginea conteaza, atunci stii ca in fiecare sezon garderoba ta trebuie sa beneficieze de ultimele noutati din colectiile Tobago. De aceea am considerat oportuna deschiderea magazinului online tobago.ro.

Tobago, va ofera camasi business, casual si sport avand materiale exceptionale, camasi barbati de calitate lucrate cu maiestrie si cu o croiala luxoasa si la moda. Calitatea Tobago, incepe de la materialele alese, realizate in intregime din fibre naturale, atent selectionate si verificate.
Materialele propuse pentru camasile Tobago pot fi din bumbac 100 %, sau 80 %, cambrate, dublu tratate, sau poplin, perfect pentru orice anotimp sau ocazie.
Tobago va propune costume ale caror principale atuuri sunt calitatea materialelor si eleganta croielilor cit si un pret extrem de accesibil.

Camasile barbatesti oferite se potrivesc oricarei ocazii, atat pentru birou, casual cat si pentru orice ocazie festiva. Puteti gasi camasi barbatesti incepand de la masuri foarte mici, pana la masuri exceptionale, modelele putand fi de la camasi uni pana la camasi cu diverse modele in material, toate la preturi foarte accesibile.

Distribuie