Adresa

Str. Stihii, Independentei, Iasi(demisol)

Contact

  • Websitehttp://www.tonusplus.ro/
  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0754398127
  • Telefon fix0232223027

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

TonusPlus este o initiativa originala, creata din dorinta de a permite practicarea metodei Pilates oricarei persoane care constietizeaza nevoia imbunatatirii calitatii vietii sale.
TonusPlus aduce in Iasi un program de intretinere corporala bazat pe tonifierea musculaturii intr-un mod sanatos care combina controlul mental al corpului si efortul fizic.
Pe langa aspectul armonios, programul TonusPlus urmareste educarea posturii sanatoase a corpului in miscare. Prin acest obiectiv medical se pot preveni si imbunatati totodata posturile vicioase ale coloanei vertebrale ce pot conduce in timp la complicatii.
Pretuim parerea si dorintele fiecarui practicant, iar impreuna cu experienta cadrelor noastre specializate, putem individualiza metoda de intretinere Pilates la nivelul de pregatire fizica al fiecarui practicant.
Indiferent de mediul de lucru, conditia fizica si scopul urmarit de practicanti, programul promovat de TonusPlus ofera starea de bine necesara unei vieti armonioase intr-un cadru relaxant.

TonusPlus este o initiativa originala, creata din dorinta de a permite practicarea metodei Pilates oricarei persoane care constietizeaza nevoia imbunatatirii calitatii vietii sale.TonusPlus aduce in Iasi un program de intretinere corporala bazat pe tonifierea musculaturii intr-un mod sanatos care combina controlul mental al corpului si efortul fizic.Pe langa aspectul armonios, programul TonusPlus urmareste educarea posturii sanatoase a corpului in miscare. Prin acest obiectiv medical se pot preveni si imbunatati totodata posturile vicioase ale coloanei vertebrale ce pot conduce in timp la complicatii.Pretuim parerea si dorintele fiecarui practicant, iar impreuna cu experienta cadrelor noastre specializate, putem individualiza metoda de intretinere Pilates la nivelul de pregatire fizica al fiecarui practicant.Indiferent de mediul de lucru, conditia fizica si scopul urmarit de practicanti, programul promovat de TonusPlus ofera starea de bine necesara unei vieti armonioase intr-un cadru relaxant.

 

Distribuie