Universitatea Babes-Bolyai: Facultatea de Educatie Fizica si Sport

Educatie Universitati

Adresa

Pandurilor , 7, Cluj-Napoca

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Licentiatii FEFS ai UBB sunt recunoscuti de catre forurile de specialitate europene si mondiale, cu sustinerea eventuala a unor examene de diferenta nesemnificative. Aceasta recunoastere dovedeste compatibilitatea curriculum-ului facultatii cu structuri similare din toata lumea. 

     Formele de invatamant cu durata studiilor de 4 ani la nivel licenta, 1 an la nivel master si Colegiul de maiestrie sportiva sunt in curs de lichidare. Absolventii acestor forme se bucura de toate drepturile conferite de diploma dobandita. 

 

Desfasurata in cea mai mare parte in ambientul natural generos al Parcului Sportiv Universitar „Dr.Iuliu Hatieganu”, viata studentilor este stimulata de programe si oferte de activitati sportive care se desfasoara pe stadionul de atletism, terenurile de tenis, fotbal, baschet, street-ball, handbal si beach-volley sau in salile de fitness. Vecinatatea Bazinului de inot si a Salii Sporturilor „Horea Demian”, care gazduieste activitatea echipelor noastre de performanta completeaza tabloul, realizand un cadru perfect adecvat domeniului nostru. 

Distribuie