Adresa

Strada Petru Caraman, Copou, Iasi

Program

  • L - V08:00 - 17:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Livrare acasa
  • Plata facturilor

Descriere loc

Suntem una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra si oferim servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala. In acest moment, avem peste 1.140.000 clienti in circa 200 de orase medii si mari

Modernizare

UPC Romania investeste in mod constant in modernizarea retelelor pentru a oferi produse si servicii de calitate si pentru a lansa noi produse pentru clienti. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, compania a investit aproape un miliard de euro, devenind astfel cea mai mare investitie americana directa din tara. In anul 2008, investitiile in dezvoltarea companiei s-au ridicat la suma de 40 de milioane de euro, in anul 2009 la 50 de milioane de euro, iar pentru anul 2010, au fost planificate investitii de 120 milioane de lei.

Investitie

De altfel, UPC Romania investeste continuu in modernizarea retelelor pentru a oferi produse si servicii de calitate si pentru a lansa, in mod constant, noi produse pentru clientii sai. Toti acestia pot beneficia de toate cele trei servicii oferite de UPC - televiziune, internet si telefonie. Principalele avantaje ale UPC sunt: televiziunea digitala, 113 canale TV care inseamna cea mai larga oferta de programe de televiziune, DVR-ul, HD-ul, cele mai bune tarife la convorbirile telefonice internationale. Vom continua sa imbunatatim si sa inovam portofoliul de servicii si produse si astfel in curand vom putea sa oferim servicii de televiziune in sistem high definitio

Calitate

Suntem preocupati in mod constant de calitatea serviciilor de relatii cu clientii si o mare parte dintre investitii este orientata in aceasta directie. Pentru noi este foarte important ca toti clientii nostri sa se simta bine atunci cand iau legatura cu reprezentantii companiei, fie ca intra intr-unul dintre Centrele de Relatii cu Clientii, suna in Call Center sau interactioneaza cu echipele tehnice. UPC Romania este afiliata la UPC Broadband, divizia europeana a grupului Liberty Global, Inc., cea mai mare companie de comunicatii prin cablu din lume. UPC Broadband ofera servicii de televiziune, internet de mare viteza si telefonie pentru 13,6 milioane de clienti din 10 tari europene: Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Irlanda, Olanda, Elvetia, Germania si Romania. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume, fascinanta, dar uneori prea complexa, trebuie sa fie deschisa tuturor. Cei 10.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor.

Cine este Liberty Global, Inc.?

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 31 martie 2011, LGI oferea servicii de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienţi din 14 ţări, in principal in Europa, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa.

Simplitate intr-o lume complexa

Este expresia noului nostru mod de a gandi si se bazeaza pe intelegerea faptului ca, pentru marea majoritate a oamenilor, tehnologia din timpurile noastre este fascinanta si plina de oportunitati, dar cel mai adesea coplesitoare - prin ritmul sau ametitor, prin varietatea optiunilor, prin terminologia sofisticata. Ceea ce noi ne propunem este sa privim lucrurile din perspectiva umana si sa aducem simplitate in aceasta lume complexa. Avem convingerea ca la UPC exista un loc pentru fiecare si putem face produsele, serviciile si comunicarea noastra usor de inteles si de asimilat pentru toata lumea. Pornim la drum in aceasta calatorie fiind constienti ca avem un drum lung de parcus, dar avand certitudinea ca am facut deja primii pasi in directia potrivita.

Distribuie