US Polo - Baneasa Shopping City

Shopping Imbracaminte

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

U.S.P.A care a fost înfiinţata în anul 1890 în America reprezinta unitatea administrativă a sportului Polo din America şi Canada.

Misiunea acesteia este aceea de a reuni la un loc persoanele pasionate de Polo din întreaga lume, pregătind jucători sinceri şi dedicati acestui sport care să unească în cadrul unei echipe licensori U.S.P.A … Marca care a luat naştere din sportul Polo jucat în America de persoane înstărite şi nobile, este încă asociata acestui sport.

U.S. Polo Assn. se inspiră din sportul polo. Motiv datorită căruia în designul U.S. Polo iese în evidenţă predominanţa unui stil care acordă libertate mişcarii abordând în acelaşi timp un aspect gentilom şi o maniera eleganta in permanenta.

Marca, este una dintre rarele mărci care pregăteşte colecţii pentru bărbaţii şi femeile care doresc să fie eleganti, păstrându-şi în acelaşi timp designul casual propriu. Fapt care acordă posibilitatea găsiri în acelaşi loc la U.S. Polo atât a alternativelor pentru o vestimentatie destinata întrebuinţării zilnice cât şi cele destinate serviciului.

Distribuie