Adresa

Bulevardul Republicii, Eforie Nord, Eforie Nord

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta animale
  • Accepta grupuri
  • Bar
  • Grup sanitar
  • Minibar
  • TV

Descriere loc

Pensiunea Colonial *** este amplasata in Eforie Nord, pe bulevardul Republicii nr. 17, la max. 10 min. De mers pe jos se afla cele doua plaje naturale Acapulco si Debarcader, relaxante si linistite, acoperite cu nisip fin si marginite de faleza cu terasele sale spendide.

 

 

Amplasamentul a fost special ales pentru a putea favoriza atat dezvoltarea turismului balnear avand in vedere diversitatea tratamentelor efectuate de bazele de tratament din apropiere (bai de plante, masaj, impachetari cu namol, bai calde si reci) cat si a turismului de vacanta.

 

Pensiunea Colonial va intampina intr-o atmosfera intima si relaxanta atat in sezonul estival cat si in extrasezon constructia dispunand de centrala proprie.

 

Capacitatea maxima de cazare este de 28 de locuri in 13 camere.

 

Camerele sunt dotate cu bai cu cabina de dus, tv color si cablu Tv (45 de programe), frigider, internet wireless gratuit.

 

Este construita dupa stilul clasic american si ofera un confort deosebit conferit de calitatea materialelor folosite la constructia si finisarea cladirii. Complexul ofera servicii la standarde de 3 stele.

 

- gratar in curte si un aragaz pentru prepararea cafelei, ceaiului, incalzit lapte pentru copii.

- terasa pentru alimentatie publica - Pizza pe vatra

- cazare gratuita pentru copii pana la 12 ani in camera cu parintii(fara pat suplimentar )

Distribuie