Adresa

Faleza Soarelui, Costinesti, Costinesti

Contact

  • Telefon mobil0744587366

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Mai aproape nu se poate. . . Vila situata la 6 metri de malul Marii Negre, (vezi localizare pe harta), va ofera cazare in 4 camere duble si 1 apartament. Toate camerele au bai proprii, Tv, frigider si aer conditionat. In apartament aerul conditionat este numai in sufragerie. Vila dispune de parcare in curte pt. 5 auto, terasa cu vedere la mare, gratar, Wi-fi.

 

Camerele 2, 3 si 5 au vedere la mare. La etaj, camera nr. 3 are balcon iar camerele nr. 4 si 5 au un balcon comun cu acces dintr-o camera de zi. . . Diferenta de nivel intre faleza si plaja fiind de 2, 5m, accesul turistilor pe plaja se face pe o scara montata special, exact in dreptul portii vilei. . .

 

Optional se pot organiza excursii in Bulgaria la Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica din Balcik (100 km), la ruinele asezarii de la Cap Kaliacra, la renumitele restaurante cu specific pescaresc din Bulgaria si in multe alte puncte turistice. Amplasarea atat de aproape de plaja, la 2 minute de centrul de distractii, privelistea de invidiat catre simbolurile statiunii-epava Evanghelia si obeliscul, capacitatea redusa de cazare prin care se ofera turistilor intimitate si siguranta, face ca Vila Soarelui sa fie una dintre cele mai cautate si apreciate locatii din Costinesti. Proprietarul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a modifica si negocia tarifele. Personalul vilei, intra in camere pentru a face curatenie numai la cererea turistilor. . . .

 

Pentru respectarea linistei, intimitatii, sigurantei si a locurilor de la terasa vilei, accesul altor persoane in afara celor platitoare este permisa numai cu acordul proprietarului, astfel profita de serviciile oferite de V. Soarelui numai cei care au platit aceste servicii.

Rezervarea se face achitand in avans echivalentul a 2 nopti de cazare in contul-RO11btrl01001201296857xx Banca Transilvania Buzau, titular Șabac Aurelian, iar diferenta, in ziua cazarii. . Renuntarea la rezervare presupune pierderea avansului. Se elibereaza factura. . .

 

Structura:

  • - Parter: 1 apartament de 60mp compus dintr-un dormitor cu baie proprie, living de 40mp cu bucatarie deschisa, complet utilata si o baie de servici + 1 camera dubla cu acces separat(nu este inclusa in apartament)
  • - Etaj: 3 camere duble cu bai proprii + 1 camera de servit cafeaua.

Distribuie