Vodafone - REAL NORD

Shopping Telefonie

Adresa

Calea Aradului, 56A, Timisoara(Galeria REAL NORD, stand 12)

Program

  • L - D09:00 - 21:00

Contact

  • Websitehttp://www.vodafone.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este de a ajuta oamenii din Romania sa comunice mai usor si sa fie in legatura permanenta cu lumea. Suntem primul operator care a introdus serviciile 3G si apoi nivelul superior de performanta, HSDPA - 3G broadband pe piata romaneasca.

In cei 12 ani de activitate in Romania, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri, prin investitii majore la nivel national, orientate in principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G si 3G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul intregii tari si, nu in ultimul rand, programe sociale in sprijinul comunitatii.

Viziunea noastra este sa devenim lider de piata si un model in ceea ce priveste conduita de afaceri in Romania.

Vodafone a fost recunoscută recent, de unele dintre cele mai prestigioase topuri internaţionale, pentru valoarea business-ului, inovaţie, incredere şi etică. Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situează printre cele mai mari companii din lume, în timp ce revista Business Week plasează Vodafone în topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, în urma analizei realizate împreună cu Boston Consulting Group. În acelaşi timp, conform studiului realizat de revista Reader’s Digest, Trusted Brand 2009, Vodafone a fost nominalizat drept cel mai de incredere brand de telecom din Romania, iar analiza institutului american Ethisphere include Vodafone în topul celor mai etice companii la nivel global.

Distribuie