World Class Fitness - Iulius Mall

Sport & Hobby Sali de sport

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Terasa)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.worldclass.ro
  • Telefon fix0256210108

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Expat friendly
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

World Class – WE CREATE SHAPES

Povestea World Class incepe in 1983, la Stockholm in Suedia, cand fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson si-a propus sa creeze un spatiu de cinci stele in care iubitorii sportului sa obtina o stare de bine si de sanatate prin intermediul exercitiilor fizice.
Primele cluburi World Class au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, detinand la ora actuala filiale in peste 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu.
In 2000, World Class deschidea la Bucuresti primul centru de wellness, ce se dorea a fi o oaza pentru trup si suflet. In numai 10 ani, compania a infiintat mai multe cluburi in Bucuresti si in alte doua orase din tara, in Timisoara si Cluj, devenind lider de piata in industria de wellness autohtona.

In ciuda crizei financiare, industria de wellness a prosperat, iar World Class Romania s-a inscris in acest ascendent. In 2010 a fost deschis World Class Health Academy InCity, cel mai mare club din Romania, cu o suprafata de peste 2600mp. De asemenea, cluburile World Class din Bucuresti au beneficiat de lucrari de reamenajare pentru a satisface nevoile membrilor sai.
Dar proiectele ambitioase ale companiei nu se opresc aici. In curand, World Class Romania va deschide cel de-al saselea club de Wellness din Bucuresti, World Class Health Academy at Upground. De asemenea, in 2011, compania va inaugura World Class Health Academy at Titan, prima cladire al carei spatiu este dedicat in totalitate membrilorWorld Class.

Echipa World Class Romania este formata din cei mai buni profesionisti din industria wellness-ului din Romania si de peste hotare. In ceea ce priveste pregatirea trainerilor, World Class Romania pune accent pe perioada de training si de acordare de certificari recunoscute la nivel european.
Sub motto-ul “Excelenta in personal training” World Class a creat echipa celor mai buni traineri personali din Romania. World Elite Team by World Class ii ajuta pe clientii sai sa inteleaga importanta antrenamentelor regulate, a nutritiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

World Class Romania ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Centrele asigura servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Nu intamplator, in 2010, Romania a fost fruntasa la capitolul Manageri in cadrul intrevederii organizate de World Class International, castigand trei premii: Cel mai bun Manager, Cel mai bun Club Manager si Cel mai bun Club.
Centrele World Class din Romania ofera acces in salile de Gym, Aerobic, Cycling si Relaxation Area&SPA, punand la dispozitia membrilor sai programe de cinci stele.

Distribuie