Adresa

Nitu Vasile, Berceni, 4, Bucuresti(etaj 1)

Program

  • L - D10:00 - 24:00

Contact

  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0768021746
  • Websitehttp://livrari-mancare-chinezeasca.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Cina
  • Livrare acasa
  • Mic dejun

Descriere loc

Mancarea chinezeasca si thailandeza reprezinta specialitatea bucatariei Yang-Wu. Pentru a va oferi un gust autentic chinezesc, bucatarii folosesc ingrediente proaspete si condimente cu alese cu grija. Bucataria chinezeasca este recunoscuta in intreaga lume prin abundenta de arome si esente puternice, ce trezesc simturile. Initial mancarea chinezesca se manca cu betisoare sau tacamuri traditionale, fara a folosi cutitul - considerat inoportun in timpul mesei. Datorita acestui fapt, mancarea chinezeasca este preparata in bucatele mici care nu necesita folosirea cutitului.

 

Preparatele cu specific chinezesc abunda in taitei, orez si condimente. Mancarea chinezesca aspira catre perfectiune culinara, dorind sa satisfaca toate cele patru caracteristici esentiale ale unui fel de mancare: culoare, forma, gust si aroma.

 

Gustul rafinat, jocul desavarsit de arome, formele variate si culorile iti creeaza o stare speciala de spirit ca sa poti simti cu adevarat ce inseamna o mancare buna.

 

Misterul si pasiunea pentru gatit ,retetele transmise de la o generatie la alta ,invaluie bucataria chinezeasca intr-un mister care se lasa descoperit in fiecare preparat . Yang -WU pastreaza aceasta reteta ,imbinand perfect gusturile specifice bucatariei asiatice: dulce-acrisor,dulce-picant,sarat-acru.

 

Sortimentele preparate au la baza materie prima de cea mai buna calitate (carne de pui, rata, vita, oaie, peste, fructe de mare, legume chinezesti si sunt asezonate cu sosuri atent preparate.

Distribuie