Yummy Yang - Polus Center

Food Fast-food

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Gustoasă, apetisantă, pur și simplu cea mai bună mâncare chinezească care se găsește în oraș! A avea cel mai bun bucătar-șef nu este tot. La Yummy Yang am crezut întotdeauna în folosirea celor mai proaspete cărnuri, legume, mirodenii și condimente de cea mai bună calitate. Și bineînțeles folosim întotdeauna ulei 100% vegetal. Acestea vor face diferența. Încearcă și tu!

Lanțul de restaurante și fast-food-uri Yummy Yang este acum și în Polus Center. Primul restaurant a fost deschis acum 20 de ani în Belgia și funcționează și astăzi. Cu o experiență de 20 de ani în arta bucătăriei chinezești, mâncarea este gustoasă și sănătoasă, gătită doar în Wok- un vas chinezesc rotund de metal pentru gătit, are avantajul că mâncarea este gătită repede cu puțin ulei, iar legumele își păstrează prospețimea și vitaminele.

Echipa noastră de bucătari talentați adunați din toată China a inventat și împrospătat rețetele chinezești existente pentru ca tu să te poți bucura de ele.

Oprește-te în cartierul tău la cel mai apropiat fast-food sau restaurant Yummy Yang să încerci câteva din creațiile lor gustoase, calde, proaspete și gata când ești și tu!

Distribuie