Zen - Baneasa Shopping City

Shopping Ceasuri & Bijuterii

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Nobleţea cere tradiţie, iar tradiţia este un sinonim pentru Zen Diamond. Pornind de la o istorie de peste 100 de ani brand-ul Zen Diamond s-a impus pe piaţa bijuteriilor din întreaga lume, având la ora actuală sedii la Istanbul, New York, Anvers, Dubai, Bangkok şi Moscova.

Pentru prima oară Zen Diamond vine acum şi la Bucureşti. Vizitând magazinul nostru din Băneasa Shopping City, vă veţi putea convinge că tradiţia face cu adevărat diferenţa.

Zen Diamond este considerată firma cu cea mai mare capacitate de producţie din Europa, realizând circa 150.000 bijuterii pe an. Produsele ce poarta marca Zen Diamond sunt vândute în peste 3000 de magazine de bijuterii din toate colţurile lumii. Cu deschiderea unei noi unităţi de manufacturare în Bangkok, Zen Diamond doreşte să dubleze capacitatea de producţie, intenţionând să-şi extindă puternic şi lanţul de magazine proprii.

De asemnea Zen Diamond a semnat un contract de licenţă pe o perioadă de 3 ani cu Naţional Geographic Society, una dintre cele mai mari şi importante organizatii ştiintifice şi educaţionale non-profit din lume. Astfel Zen Diamond a devenit primul şi singurul producător de bijuterii agreat de National Geographic Society.

Distribuie