D&P Perfumum - Auchan Titan

Shopping Cosmetice

Adresa

1 Decembrie 1918, 33A, 3, Bucuresti

Contact

  • Websitehttp://dpparfum.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Istoria brandului nostru incepe in Ankara, in anul 1999. Ideea de la care am pornit a fost extrem de simpla si tocmai de aceea, extrem de spectaculoasa: parfumuri de foarte buna calitate, la preturi pentru orice buzunar, si, nu in ultimul rand, o gama extrem de variata. Orice producator de parfumuri care se respecta lucreaza cu materiale frantuzesti. Astfel, toata materia prima pe care o folosim este adusa direct din Franta, in Ankara facandu-se doar ambalarea.

Pentru ca sa reusim sa tinem preturile la un nivel accesibil, toate parfumurile noastre sunt comercializate in sticle standard, iar cheltuielile de publicitate sunt tinute la cote minime. Se poate spune ca am renuntat la orice artificiu si ca singurele motivatii ale succesului nostru sunt calitatea produselor si pe experienta in domeniul parfumurilor a personalului D&P.

Indiferent care este parfumul tau preferat, trebuie sa stii ca ai toate sansele sa il gasesti la noi. Toate parfumurile noastre sunt disponibile in sticle de 30ml, 50ml si 100ml. Compania noastra a crescut de la an la an. Clientii au apreciat calitatea parfumurilor noastre si s-au simtit rasfatati de gama larga cu care le-am venit in intampinare.

Drept dovada, in prezent avem peste 120 de magazine in Turcia si am deschis reprezentante in: Cipru, Malta, Rusia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Oman, Algreria, Belarus, Moldova, Georgia, Azerbajan si Kosovo.

Distribuie