Divan Express - Piata Romana

Food Fast-food

Adresa

Bd. Dacia, 37, 1, Bucuresti

Contact

  • Websitehttp://divanexpress.ro/
  • Telefon fix0215395959

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Iubim kebab-urile! Am crescut cu ele, și nu putem trăi fără ele, precum un miliard de alte persoane. Puteți spune că suntem nebuni, dar noi credem că mâncarea ar trebui să aibă gust bun și în același timp să vă facă bine. Așa că am luat kebab-urile de modă veche, am aruncat toate ingredientele nesănătoase, am înfometat serios doi antreprenori și un bucătar-șef celebru, și atunci a apărut Divan Express.

Am re-proiectat fiecare produs în parte, am copt propriile noastre lipii, am ales furnizori locali și organici, am creat propriile noastre sosuri, folosim ingrediente premium pe care nu le veți mai găsi în altă parte.

Am dus design-ul de fast food obișnuit un pic mai departe, am creat practic o mini-revoluție. Suntem turci!! Deci, de acum încolo, gata cu amestecuri dubioase, gata cu indigestia, gata cu regretele. Vom crea dependență!

Folosim doar cele mai bune și mai proaspete ingrediente, ne-am asigurat că sunt ecologice și din surse locale. De la pâine proaspătă coaptă, la carne premium fără hormoni, la sosuri gourmet ... acum toate aceste bunătăți sunt foarte aproape de tine.

Distribuie