Adresa

Icoanei, 17, Bucuresti

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Galeria LABORNA își propune să înregistreze desfășurarea lunară profesională a demersului artistic individual în varianta brută.

 

Artiștii ce au început acest proiect sunt: Traian Boldea, Ciprian Paleologu si Marian Poiană în spațiul galeriei din strada Icoanei nr. 17.

 

Evenimentele de prezentare pentru public se numesc BORNE și au loc în ultima zi de marți a fiecarei luni (începând din aprilie 2013).

 

În restul timpului galeria nu are un program de vizitare fix, cei ce doresc ne pot contacta prin mail sau telefon.

 

Galeria LABORNA are forma unui jurnal de artă în care cei interesați vor putea urmări desfășurarea în timp a creației artiștilor.

 

LABORNA încercăm să conservăm ceea ce face artistul în mod normal într-o perioadă fixă de timp – 1 lună- fară a avea pretenția ca acele lucrări formează un concept, sau o “expoziție”.

 

Publicul este obișnuit cu varianta “epurată” a vizunii artistului, percepând-o prin filtrul curatorului, al conceptului expozițional, al proiectului studiat, reformulat și “împachetat” în forma “vizionabil-spectaculoasă”. Accesul în laboratorul artistului este destul rar (nu suprapunem aici noțiunea de atelier), perspectiva completă în care se construiește viziunea fiind de cele mai multe ori dificil de urmărit. De aceea putem spune că Galeria LABORNA este de fapt un contor: creația în timp real.

Distribuie