Adresa

Mahatma Gandhi, Kiseleff, 1, Bucuresti

Program

  • L - V15:00 - 20:00
  • Duminica12:00 - 20:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Expat friendly
  • Reduceri elevi/studenti

Descriere loc

Deschisă în 2011, AnnArt Gallery s-a născut din dorința de a promova proiecte expoziționale consistente, de a promova tineri artiști, dar și nume consacrate ale artei românești, de a lansa portofolii de ținută culturală pe o piață de artă în formare.

Considerăm că vânzarea de artă este un pas esențial în demersul general cultural de susținere a lucrării de artă și a artiștilor.

Nevoia de centre culturale active și mai ales de promovare constantă a artiștilor români în țară și peste hotare a condus către apariția unei galerii de artă de ținută - AnnArt Gallery, care își propune să recupereze breșa de comunicare dintre artiști și public printr-un proiect integrat, de lungă durată, menit să dezvolte cote reale de licitație, o informare de calitate a publicului larg și o abordare profesională a lucrării de artă și a colecționarului de artă. Proiectul are ca susținere un dialog eficient, atât de formare, cât și de consiliere în achiziție.

Vă așteptăm în strada Mahatma Gandhi nr. 1, o clădire în stil neo-românesc, ce reușește să îmbine conservarea unei arhitecturi de tradiție cu cele mai performante condiții de expunere contemporană.

Suntem tributari ideii conform căreia arta inspiră și poate schimba realitatea care ne înconjoară!

Distribuie