Modulab - Gradina Viitorului

Arta & cultura Centre & Institute

Adresa

Viitorului, 153, 2, Bucuresti

Contact

  • Telefon mobil0722692718
  • Telefon mobil0727722644
  • Websitehttp://www.modulab.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

www.Modulab.ro este o platformă inter-disciplinară trans-media care promovează cercetarea și dezvoltarea noilor metode și tehnologii de exprimare umană în cadrul artei și a industriilor creative.

 

Laboratorul de medii noi, arta si tehnologie Modulab, iti pune la dispozitie toate unelete si cunoasterea de care ai nevoie pentru a realiza orice idee pe care ti-ai imaginat-o. În acest sens, Modulab oferă consultanță artiștilor, designerilor, arhitecților, creativilor din agențiile de advertising etc. în orice probleme care implică soluții tehnice, și organizează workshopuri și evenimente în acest scop. În acelși timp, laboratorul are un program continuu de cercetare și experimentare in-house, producând, în ultimii ani, o serie de instalații care au la bază soluții inovatoare din punct de vedere tehnologic, expuse la festivaluri de artă locale și internaționale.

 

Arii de interes

interactive deisgn, new media, public art, electronic art, experimental art, interactive art, digital art, generative art, installations, bio art, bio hacking, DIY, digital fabrication, new technology, green techologies, transhumanism.

 

 

Gradina Viitorului este un mediu educational modular ce functioneaza ca incubator de inovatie tehnologica si makerspace.

 

In fond, este o scoala de initiere in secretele tehno-magiei, ce se adreseaza tuturor, maestrii si neofiti, copii si adulti, artisti si designeri, corporatisti, functionari de stat sau pensionari. Parafrazand o idee celebra, secolul XXI este unul tehnologic sau nu va fi deloc. Daca suntem contemporani, atunci va place tehnologia, ati asimilat-o natural, stapaniti tehnici elementare de imblanzire a ei si sunteti curiosi ce se ascunde dincolo de valul produselor glossy, intens marketate, ce va configureaza actualul univers tehnologic.

Distribuie