Rendez-Vous Universitate

Cafea & Ceai Ceainarii

Adresa

Edgar Quinet, Universitate, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 24:00

Contact

  • Telefon fix0212308890
  • Telefon fix0212308891
  • Telefon mobil0723541998
  • Websitehttp://www.ceainarie.ro/
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Povestea Ceainariei Rendez-Vous incepe in martie 2003.

 

Mai exact pe data de 2 a acelei primaveri insorite, ne-am adunat in jurul unui ceainic japonez pentru a privi uimiti cum savoarea ceaiului incepe sa ne intre in corp, apoi in minte, in cele din urma in suflet.Si sa ramana acolo pentru totdeauna. Uimiti de efectul pe care aceasta licoare il are asupra fiecaruia din noi, am inceput sa ne intalnim mai des, sa povestim mai mult, sa fim mai veseli si mai deschisi. Ceaiul isi facea incet incet efectul. Ceainaria Rendez-Vous devenise un adevarat loc al dezvaluirilor amoroase, al amicitiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai.al deschiderii sufletului catre frumos.

 

 

 

Atunci ne-am gandit…de ce sa pastram acest loc doar pentru noi? De ce sa nu impartasim acest secret al ceaiului, aceasta stare de spirit in jurul nostru? 

 

In prezent ne mandrim cu o gama de peste 150 de ceaiuri si trei Ceainarii Rendez-Vous, toate in zonele cele mai bune si accesibile ale Capitalei.

 

Va asteptam in Ceainariile Rendez-Vous pentru a degusta fiecare tip de ceai, pentru a invata cum sa traim sanatos si pentru a ne detasa de grijile lumii exterioare, toate acestea la “ o clipa de liniste”

 

“ Daca omul nu bea ceai, este incapabil sa inteleaga frumusetea si adevarul”

Distribuie