Adresa

Blanari, 14, 3, Bucuresti(In incinta club A)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Organizeaza evenimente
  • Scena

Descriere loc

Hai, intra cu incredere. Vei fi intampinat de o mica armata de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori si oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distractie si bucurie. O echipa de visatori neimblanziti de sistem, care-si doresc sa-ti arate ca teatrul poate fi viu si adevarat si ca ramane acel tip de entertainment care merita timpul tau.

In fiecare seara – de luni pana duminica – poti sa te bucuri de teatru proaspat, de comedii senzationale pe care ai putea sa le vezi de milioane de ori, spectacole romantice, fara sa fie siropoase, tragicomedii in care facem haz de necazurile vietii, spectacole erotice pentru cei care nu au inhibitii, drame puternice care iti pot provoca fiori, stand up comedy pentru cei care vor sa incerce un alt tip de umor.

MISIUNEA NOASTRA este de a aduce intr-un spatiu neconventional si cotidian un teatru inovator, nou, cu texte si viziuni proaspete, un teatru care sa aduca mai aproape de public notiunea de ”happening”, care sa provoace si sa recastige publicul tanar indepartat de cultura si arta si, mai ales, un teatru care sa reuseasca sa-si sustina proiectele din fonduri proprii si independente de institutiile de stat. Spectacolele teatrului In Culise vor trece peste bariera spatiului convetional – nerefuzand insa aceasta traditie -, iar spectatorul va descoperi In Culise o experienta cu totul speciala.

Distribuie