• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 27 iunie - 1 iulie

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 27 iunie - 1 iulie

 

Saptamana-i lunga, dar la fel si lista cu recomandari:

 

Luni:

Cum noi nu ne-am calificat la EURO 2016, mergem sa-i vedem pe altii. Cum ar fi Italia - Spania, de la 19:00. Locuri unde poti face asta ai la alegere: aici sau aici. In ceea ce priveste nationala noastra, ramai doar speranta ca fotbalistii macar inregistreaza meciul cand timp sunt in club, sa mai invete si ei o schema, doua.

 

Marti:

Vrei un spectacol la care sa razi, dar totul sa se intample cu lejeritate si sinceritate? Hai la Scrisori catre Rita. Se joaca In Culise, de la 20:00, timp de o ora si 30 de minute. Insa trebuie sa-ti asumi nuditatea si erotismul piesei regizata de Cristian Bajora. Nic Labis si Rita sunt personajele de interes, in care-ti regasesti fanteziile si gandurile ascunse.

 

Foto: flickr; Sursa - Adam B.

 

Miercuri:

In Fire Club, de pe strada Covaci, numarul 7, e a treia editie Acoustic All Stars. Printre artistii prezenti se numara: Luna Amara, Tiarra, Wooldozer, Shifting Sands, Between Colors, Gray Matter si invitatul special E.M.I.L. Vii si faci o fapta buna. Poti dona orice suma vrei, iar banii merg catre Alexandra Furnea, afectata in tragedia din Colectiv.

 

Joi:

Iti place stilul afro, dar nici cubano nu-ti suna rau? La Sala Radio, de la 20:00, vine Omar Sosa, cu noul sau album „Ilé”. Stilul lui diferit reuseste sa scoata radacinile africane din cultura cubaneza, cu influente de hip-hop si muzica clasica. In plus, e nominalizat de sapte ori la Premiile Grammy pentru experimentele de-a dreptul spectaculoase. Langa el sunt Leandro Saint-Hill la saxofon si flaut, Childo Tomas la voce si bas si Ernesto Simson la tobe.

 

 

Vineri:

Ca Expirat se redeschide la Halele Carol ai aflat deja de aici. Azi, de la 19:00, te asteapta cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine pe terasa, pe verdeata, la umbra, cu hotdogs si cocktail-uri.

Distribuie