• Share

150 ani de UNArte cu ateliere, workshop-uri si Nightmares on Wax pe 31 mai - castiga una din cele 4 invitatii duble. DL: 30.05, 13:00

150 ani de UNArte cu ateliere, workshop-uri si Nightmares on Wax pe 31 mai - castiga una din cele 4 invitatii duble. DL: 30.05, 13:00

 

La 150 de ani de la infiintare, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti a pregatit o Zi a portilor deschise ca nicio alta: workshop-uri, ateliere, desen, sculptura, fashion si multe alte demonstratii artistice vor forma un pavilion expozitional chiar in curtea UNArte, cu intrare libera. Cum dansul completeaza perfect arta, incepand cu ora 22:00 nume precum Nightmares on Wax, Les Elephants Bizzares, Golan, Lights Out si multi altii vor intretine atmosfera pana-n zori de zi, contra sumei de 20 de lei.

 

Scoatem la concurs 4 invitatii duble la evenimentele muzicale de dupa ora 22:00 - urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:

 

1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne care e artistul preferat (pictor, sculptor, grafician etc.) si de ce


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu.

 

 

Pret intrare: 20 lei (intrare libera pentru studentii UNArte)

 

Deadline: vineri, 30 mai, ora 13:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

Distribuie