• Share

Cel mai tare festival de lumini si alte lucruri interesante de facut saptamana asta, in Bucuresti

Cel mai tare festival de lumini si alte lucruri interesante de facut saptamana asta, in Bucuresti
Sursa foto: Spotlight Festival Facebook

Cu drag,  Van Gogh

Niciun alt artist plastic nu a creat mai multe legende ca Vincent van Gogh, asa ca merita sa vezi o super animatie despre viata acestui domn. Vei putea face asta intre 11 si 15 aprilie la Cinema Elvira Popesco.

Biletul costa 15 lei si poate fi cumparat de aici.

Spotlight International Light Festival

Au trecut patru ani de la prima editie Spotlight International Light Festival, un eveniment de videomapping si iluminare arhitecturala care mereu ne lasa cu gura cascata datorita luminilor si culorilor. Intre 12 si 15 aprilie, sase artisti vor transforma fatada Palatului CEC, iar noi abia asteptam sa vedem la ce s-au gandit anul asta. Cele sase lucrari finaliste sunt:

•Darklight Studio (Spania)
•Hermes Mangialardo (Italia)
•KEDR Visuals (Rusia)
•Mindscape Studio (România)
•Multiscalar (Germania)
•Skgmedia (China)

Bineinteles, nu exista intrare, asa ca te poti plimba in voie pe Calea Victoriei la ceas de seara. Uite ce ti se pregateste:

 

Food Truck Festival, tot la Spotlight

Si, cum mancarea e binevenita intotdeauna, la Spotlight vei putea face un popas la Food Truck-urile din Piata George Enescu si Piata Universitatii ca sa vezi ce bunatati sunt pe acolo. Poti alege asa:

Piata Universitatii
Arepas Colombianas Bucharest, Aripioara sau copanel, Beanz Café, Drunken Squid, Placinte Boieresti, Two Chefs Food Truck, Za German - WurstWagen

Piata George Enescu (Calea Victoriei)
Arrosticini, Creperie hy, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, Gourmet Street Food, La Finca Alioli, La Nu Stiu Cine, Meat Busters, Moritz Eis, Street Food by Carrefour, Smokin' Pig, Steakaway, Switchmorn.

Accesul e gratuit.

The Empty Shop

Ti-au ramas mici sau largi? Sunt prea colorate, out of trend sau pur si simplu nici nu mai stiai ca le ai? Atunci acesta este primul semn ca nu iti mai trebuie. Da, despre rochiile, bluzele, camasile sau perechile de pantaloni uitate in dulap este vorba.

Da o fuga pana la Promenada Mall, zona Info Point, pana pe 18 aprilie si lasa-le la The Empty Shop. Ele vor fi sortate, spalate, si donate oamenilor nevoiasi. Frumos, nu?

Distribuie