• Share

Rock, horror, fructe de mare si alte chestii

Rock, horror, fructe de mare si alte chestii
Sursa foto: Rockstadt Extreme Fest FB

Evenimente in Bucuresti si in tara in perioada 10 – 13  august 2017

Rockstadt Extreme Fest 2017

Cetatea Rasnov este iar gazda de festival de rock. In perioada 10-13 august, in fiecare dintre aceste zile de la ora 12:00, se intampla Rockstadt Extreme Fest 2017. Organizatorii au facut ceva schimbari pentru aceasta editie, sesiunile de Meet and Greet sunt deschise pentru toata lumea iar aceesul la festival se face cu un abonament unic pentru intreaga lui durata. In rest, cum stiti: multe trupe, care mai de care mai interesante.

Un abonament este 300 lei.

Festivalul de Film Horror & Fantastic Luna Plina

Biertan, judetul Sibiu, este locul mistic unde se va intampla Festivalul de Film Horror & Fantastic Luna Plina, in perioada 10-13 august. Peste 1500 de metraje, scurte si lungi, s-au inscris in competitia de cosmar. Pe langa asta, mai ai si concerte, ateliere si jocuri la care sa participi. Daca nici acum nu ai chef sa ingrozesti, atunci cand?

In functie de cand vrei sa mergi si daca iti doresti sau nu camping, biletele sunt intre 45 lei si 100 lei. 

 1 Festival cu Fructe de Mare

Daca nu ai reusit sa ajungi la mare dar ti-e pofta de ceva mancaruri cu savoare marina, ai noroc. In acest weekend, in Bucuresti, Beraria H organizeaza un festival cu multe fructe de mare, gatite in fel si chip. Asa ca da o fuga in perioada 11-13 august, cand vrei tu, dar nu uita insa sa-ti faci rezervare.

Intrarea libera, mancarea cu bani.

Summer Well Festival 2017

Eh, ba da. Mai ai cum sa mergi la inca un festival. Pe 12 si 13 august, pe Domeniul Stirbey, se intampla Summer Well 2017. Anul asta ai Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELT.

Un bilet costa de la 175 lei. Have fun!

BARAC & PRIKU at Tete A Tete

Daca totusi nu vrei festival, dar ai dansa un pic mic, vezi ca la TETE-A-TETE, in Herastrau, langa Gradina Japoneza, ai Barac si Priku - editia de vara. Asa, ca sa nu zici ca nu ai optiuni in perioada festivaliera.

Intrarea e 40 lei.

Distribuie