• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu 2 invitatii duble la Cyclic 5 Years Anniversary (27 februarie, Palatul Camerei de Comert). DL: 25.02, 12:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu 2 invitatii duble la Cyclic 5 Years Anniversary (27 februarie, Palatul Camerei de Comert). DL: 25.02, 12:00

 

Palatul Camerei de Comert va gazdui aniversarea a 5 ani de petreceri Cyclic, pe data de 27 februarie. Cyclic 5 Years Anniversary a pregatit 3 scene pentru cei 5 ani in care a dat tonul care face muzica, iar printre artistii confirmati se numara OXIA, Nick Curly si Andhim.

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs 2 invitatii duble la Cyclic 5 Years Anniversary + drumul cu taxiul pana la Palatul Camerei de Comert, oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne unde ai vrea sa aiba loc urmatoarea aniversare Cyclic (+ link-ul locului din Orasul Meu)


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare:  20 lei presale/ 30 lei << 24:00 >> 40 lei

 

 

Deadline: 25 februarie, ora 12:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

 

 

 


Distribuie