• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu 2 invitatii single la Vunk - #PrimaVedere (12 februarie, Hard Rock Cafe). DL: 11.02, 12:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu 2 invitatii single la Vunk - #PrimaVedere (12 februarie, Hard Rock Cafe). DL: 11.02, 12:00

 

Hard Rock Cafe se transforma in cel mai romantic loc de intalnire in seara de 12 februarie, alaturi de trupa Vunk si reprezentatia acesteia, #PrimaVedere. Noi credem ca ilustreaza concertul perfect pentru cei care sarbatoresc Valentine's Day in oras.

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs 2 invitatii single la Vunk - #PrimaVedere + drumul cu taxiul pana la Hard Rock Cafe, oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne unde vrei sa-ti scoti iubitul/a de Valentine's Day (+ link-ul locului din Orasul Meu)


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare: variaza intre 75 si 100 de lei, in functie de categoria aleasa

 

 

Deadline: 11 februarie, ora 12:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

Distribuie