• Share

#Find_Us – Best of 2016, Dance Masters 2017 si Asking Alexandria

#Find_Us – Best of 2016, Dance Masters 2017 si Asking Alexandria
Sursa foto: Asociația fotografilor de concerte - #find_us FB, Fotograf: Miluta Flueras

Top 3 evenimente ale weekend-ului 10 – 12 martie 2017

Expozitie de fotografie de concert #Find_Us – Best of 2016

Te-ai saturat de oamenii aia cu aparate foto care se inghesuie fix in fata scenei la concerte? Stai calm, o fac cu scop si arta. Si pentru ca le place ce le iese, au organizat si o expozitie in care ne arata tot ce au strans mai frumos pana acum. 16 fotografi au contribuit pentru realizarea vernisajului unde vei avea ocazia sa vezi imortalizate momente de la concertele Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Brian May, Johnny Depp, Beth Hart si multi altii. Evenimentul se desfasoara incepand de azi si pana la finalul lunii la Club Fabrica, in fiecare din aceste zile de la ora 20:00.

Intrarea este libera.

Dance Masters 2017

Trei zile la rand, la Sala Polivalenta, se intampla, si nu printr-o coincidenta, Dance Masters 2017. De dimineata si pana seara, 1500 de dansatori, de toate varstele, din 20 de tari, vor fi analizati cu atentie de 50 de jurati pentru ca cei mai buni sa plece acasa cu trofee. Galele vor avea loc sambata si duminica de la ora 19:30.

Biletele costa 50 lei pentru adulti, iar pentru copiii mai mici de 10 ani, 5 lei. Ele pot fi procurate de la casa de bilete a Salii Polivalente sau de pe eventim.ro.

Asking Alexandria

Esti metalcore? Atunci afla ca duminica, de la ora 20:00, la Arenele Romane, vine Asking Alexandria. Formatia vine pentru prima data in Romania pentru un warmup al METALHEAD Meeting 2017. Nu stim daca esti unul dintre milioanele lor de fani, dar daca nu, arunca o privire mai jos, poate iti plac.

Daca nu ti-ai luat bilete, la intrare o sa platesti 100 lei/ bucata.

Distribuie