• Share

Rock, hip-hop si muzica lautareasca intr-o saptamana asa cum n-ai mai vazut de multa vreme in Bucuresti

 Rock, hip-hop si muzica lautareasca intr-o saptamana asa cum n-ai mai vazut de multa vreme in Bucuresti
 Sursa foto: Taraf de Caliu Facebook

Concert Caliu si Prietenii la J’ai Bistrot

Johnny Depp a zis ca trebuie sa il asculti macar o data in viata, asa ca cine suntem noi sa il contrazicem pe actor.

Celebrul lautar din Clejani, Caliu, alaturi de invitatii lui, vin pe 25 ianuarie la J'ai Bistrot, asa ca ia-ti pantofii comozi de dans si da o fuga. Ii vei mai asculta acolo pe Cosmina Soare la voce si Marius Manole la acordeon.

Biletul costa 40 de lei si se poate achizitiona de la bar, in avans. Si ai si un pahar de vin inclus.

Intersectiile de miercuri cu Vintila Mihailescu. Sezonul 3.9

Daca esti interesat de tot ce inseamna nationalism si patriotism, atunci iti recomandam intalnirea cu Vintila Mihailescu, unul dintre cei mai tari antropologi din Romania.  

Unde? La Rezidenta Scena9 din strada I.L.Caragiale numarul 32. Sau, daca nu ajungi, citeste-l in Dilema Veche. Sau cumpara-i cartile.

Intrarea la eveniment e libera. Iar cu ocazia asta iti recomandam sa urmaresti evenimentele celor de la Scena9, aproape in fiecare miercuri organizeaza intalniri cu oameni cool din mai toate domeniile.

Cred Ca Sunt Extraterestru. Invitati: Fantome - BT Live

De prin 2016, BT si Control si-au dat mana cu mana si au creat un concept misto de evenimente pentru sustinerea artistilor muzicali din Romania.

Pe 25 ianuarie, traditia asta continua cu un concert Cred Ca Sunt Extraterestru, unde AFO o sa ne faca sa ne intrebam ca de fiecare data "de unde le scoate, frate?".

Nu o sa fie singur, ci cu prietenii lui (si ai nostri) de la Fantome.

Biletul costa 20 lei in pre-sale aici sau 30 la intrare, in seara evenimentului. Big up!

Concert Vama in Hard Rock Cafe

Daca pe 25 ianuarie vrei sa migrezi spre un concert mai rock, avem o solutie si pentru tine. Ceva mai departe, la Hard Rock Cafe, dar merita sa mergi pana acolo ca sa ii vezi live pe cei de la Vama.

Ca la fiecare concert de-al lor, se va lasa cu dans, declaratii de dragoste si bis-uri. Parca a trecut ceva timp de cand nu am mai fost la un concert Vama, nu?

Biletele costa 55 lei si pot fi cumparate de aici.

Filosofie & Imaginatie in Black Mirror

Oare ce-o fi fost in mintea scenaristilor "Black Mirror"? Nu stim, dar incercam sa aflam, pentru ca scenariile futuriste nu sunt niciodata imposibile.

Institutul Francez ne lumineaza putin si organizeaza o conferinta despre filosofie si imaginatie in acest serial, la VR Cinema de la Veranda Mall.

Pentru inscriere, trebuie doar sa completezi un formular, dar grabeste-te, sunt doar 30 de locuri disponibile.

Sursa foto: Black Mirror Facebook

Distribuie