• Share

10 concerte de club la care trebuie sa ajungi in acest weekend

10 concerte de club la care trebuie sa ajungi in acest weekend

 

Pana la refugierea in jurul mesei impodobite de Sarbatoare, mai avem la dispozitie un weekend muzical. Fara referiri la Hrusca sau Jingle Bells, ci muzica 100% live in baruri si cluburi reprezentative pentru scena de concerte a capitalei. Un weekend de neratat si pentru ca majoritatea performance-urilor sunt un mesaj de ramas bun pe 2013, adresat fanilor.

 

 

concerte bucuresti decembrie 2013

 

 

Vineri

 

ZOB si Recycle Bin il vor kill-ui pe Santa pe rimturi rock in Fabrica, in timp ce Luna Amara isi prezinta noul single si canta despre amar in Panic!

 

Intr-un cadru intim, La Copac, Partizan (Artan si Suedezu') sustine un concert acustic de tinut minte pana la anu'. Perfect, Am cu ce!

 

Nightlosers urca pe scena din Clubul Taranului pentru ultimul concert de club din 2013, dedicat blues-ului ardelenesc. Invitat special: Danny Marks, o legenda vie a country-ului canadian.

 

Ti-e dor sa fredonezi piesele tale preferate? Emanuel Mirea Band te invita in sufrageria din True Club pentru un concert de cover-uri alese pe spranceana.

 

 

Sambata

 

A doua seara de weekend o incepem in forta cu muzica alternativa.

 

Urma sustine ultimul concert din acest an de promovare a celui mai recent material discografic, Lost end Found. In Control se vor auzi piese precum Terminus, All Wrong sau Cine Iubeste si Lasa.

 

Alti veterani ai rock-ului alternativ, byron, anunta o seara Impromtu in Puzzle - pe scurt, baietii se lasa purtati de valurile improvizatiei, fara playlist, fara repetitii in prealabil. Invitat special: Suedezu' de la Partizan.

 

Nici sambata nu ducem lipsa de cover-uri: Publika anima spiritele in Music Club, ca de fiecare data. 

 

Rap-ul e la mare cautare in Colectiv, unde rapper-ul american cu origini romanesti ILL Bill va sustine primul concert solo. Pe scena il vor acompania DJ Eclipse, DJ Dox, DJ Sauce si Big Blunt & Afo.

 

1 an plin de Imbold se incununeaza la Acuarela cu expozitia colectiva The Gathering #2, dar si cu muzici alese: Cats in the Rain, Heion, Karpov not Kasparov, Argaetic si Adi Neacsu, Pantazica si Frati.

Distribuie