• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (19-23 octombrie)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (19-23 octombrie)

 

Suntem in luna festivalurilor. De film, de teatru si multe altele. Iesiti, priviti si bucurati-va! Unde? Cititi mai jos...

 

din dragoste. fapte morale.


Luni: Roads to 1989 - East-Central Europe 1939-1989

Inca mai puteti trece prin Piata Universitatii pentru a vedea expozitia „Drumuri spre 1989. Europa Centrala si de Est 1939-1989”, o marturie a procesului eliberarii acestei parti a Europei de regimul comunist.

 

 

Marti: Film la Zilele Filmului German

De la 20.00, in cadrul Zilelor Filmului German, va sugeram sa nu intalnirea cu filmul Dragoste periculoasa in regia lui Rosa von Praunheim.

 

 

Miercuri: Halele Carol. Bucuresti Sud

Sudul orasului incepe sa capete o anumita efervescenta. Intre Delta Vacaresti, hub-uri culturale si baruri cool, aceasta zona a capitalei incepe sa se contureze diferit. La Halele Carol, veti avea ocazia sa aflati mai multe despre subiect cu prilejul vernisajului expoziției „București Sud” si a conferintei “Industrial. RE-industrial”.

 

 

Joi: Din dragoste. Fapte morale

Cum mai arata dragostea timpurilor noastre? Puteti descoperi raspunsurile a trei viziuni artistice feminine care se desfasoara in paralel la MNAC, Garajul Ciclop si Victoria Art Center.

 

 

Vineri: Les Films de Cannes a Bucarest

Atentie! Astazi debuteaza unul dintre cele mai populare festivaluri de film ale Bucurestiului, care ne aduce, ca in fiecare an, cele mai premiate si populare productii cinematografice de la Festivalul de la Cannes.

Distribuie