• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (28 septembrie – 2 octombrie)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (28 septembrie  – 2 octombrie)

 

Indemnul saptamanii ar fi sa ne bucuram de toamna si sa nu ne fie teama de eclipse si nici de ploaie. Evenimentele curg, iar pauzele constructive care implica rupere din ritmul cotidian sunt indicate.

 

electronic beats festival


Luni: Zilele Recoltei

A devenit deja o traditie ca in parcul Lumea Copiilor sa ne bucuram in fiecare toamna de zilele recoltei. Producatorii de fructe si legume isi asteapta clientii pana in 4 octombrie. De asemenea, aici veti putea degusta must sau cumpara produse hand made, muraturi, vin sau tuica.

 

 

Marti: Film-concert

Daca va place Roger Waters, puteti merge marti seara la Baneasa Shopping City, pentru un inedit film-concert: “Roger Waters The Wall”, inspirat de cel mai mare turneu solo sustinut de catre un artist.

 

 

Miercuri: Lansare de carte

Jurnalismul romanesc, aflat cel mai adesea in ultimii ani sub semnul unor multiple semne de intrebare, cunoaste o mica victorie o data cu lansarea cartii "Superscrieri: Drumul generației noastre”, care reprezinta 24 de non-fictiuni premiate in cadrul “Premiilor Superscrieri”, intre 2011 si 2014. Lansarea va avea loc la galeria Art Yourself.

 

 

Joi: Concert Firma

Controlul deschide noul sezon de concerte al toamnei, nu numai cu un nou look in sala mare, dar si cu cel mai nou videoclip Firma pentru single-ul "Prizonieri de Razboi". Vor mai canta We Singing Colors si The Purple Dandies, iar dupa ora 22.00, va exista o reducere de 50% la bere. Intrare: 20 lei.


Vineri: Electronic Beats Festival

Timp de doua zile orasul va fi electronic in cadrul Electronic Beats Festival Bucharest. DJ Hell, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Actress, Hudson Mohawke sunt doar cateva dintre numele pe care le veti putea vedea la Atelierul de Productie, Control sau Studio Martin.

Distribuie