• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (7-11 decembrie 2015)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (7-11 decembrie 2015)

 

Zapada nu a sosit inca, dar luminite avem si chef de Sarbatori cat cuprinde. Sa vedem si ce anume ne propune orasul pentru saptamana care incepe.

 

decembrie 2015 cadouri


Luni: Tarja Turunen - Ave Maria Christmas Tour


Intram direct in spiritul Sarbatorilor cu o seara petrecuta la Ateneu in compania artistei finlandeze Tarja Turunen care se opreste si la Bucuresti in cadrul turneului “Ave Maria Christmas Tour”. Bilete: intre 150 si 350 de lei.

 

 

Marti: Craiasa Zapezii la cinema

O animatie la inceput de saptamana ne poate ajuta sa visam la vacanta. Craiasa Zapezii in regia lui Vladlen Barbe si Maksim Sveshnikov se poate vedea la Movieplex - Plaza Romania, Cinema City – Cotroceni, Grand Cinema & More etc.

 

 

Miercuri: 25 de cadouri mestesugite pentru tine de Mesteshukar Butiq

In caz ca inca mai colindati prin oras dupa cele mai interesante cadouri, miercuri seara la Mesteshukar Butiq avem promisiunea unui brad spectaculos si a unor cadouri pe masura realizate de catre mestesugarii rromi.

 

 

Joi: Hibernal de Chitara 2015

In aceasta perioada la MTR nu au loc doar targuri traditionale, ci si seri de poveste in sunet de chitara. Astfel ca, joi de la orele 20.00 va avea loc un recital solo de chitara sustinut de catre Tudor Niculescu-Mizil (chitara solo). Intrarea este libera.

 

 

Vineri: TrancENDancE - Emma Hewitt

Incepem weekendul in forta si pe ritmuri trance&progressive la concertul pe care Emma Hewitt, aflata pentru prima oara in Romania, il va sustine la Arenele Romane. In seara evenimentului, un bilet va costa 70 de lei.

Distribuie