• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (9-13 noiembrie)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (9-13 noiembrie)

 

E un moment prielnic sa ne reconectam cu orasul. Iar una dintre modalitati este agenda de evenimente, care ne poate oferi, de multe ori, o evadare necesara din cotidian. Iata ce am ales pentru saptamana in curs:urbaneye film festival 2015

 

Luni: UniFEST 2015

Pana in 17 noiembrie, studentii din 15 centre universitare din tara pot profita de “distractie gratis, nu degeaba” in cadrul editiei cu numarul XIV a festivalului UniFEST. In afara de evenimentele incluse in program, studentii vor avea acces liber si la teatrele si muzeele din Bucuresti in perioada festivalului.

 

 

Marti: Concert la SoNoRo

Cum sunt ultimele zile de festival SoNoRo la Bucuresti, putina magie muzicala nu strica, iar aceasta se poate auzi live la Palatul Bragadiru in cadrul unui concert surpriza.

 

 

Miercuri: Despre orase prin film

Cea de-a doua editie a festivalului UrbanEye debuteaza astazi. Pana in 15 noiembrie filmul si arhitectura isi vor da intalnire la Elvira Popescu.

 

 

Joi: La teatru cu copiii

Copiii si nu numai, vor aprecia o intalnire cu teatru de papusi. La Teatrul Tandarica e festivalul ImPuls, iar evenimentele sunt pe alese.

 

 

Vineri: Kinodiseea, la cinema

Cea de-a saptea editie a Festivalul International de Film pentru Copii propune peste 100 de premiere nationale – lung si scurtmetraje in 5 cinematografe din oras. Cea mai noua sectiune din festival se numeste “Teenagers in Focus”.

Distribuie